Documentary Soundman acoustic relaxing soothing sounds by Inneke Saey
Documentaries

Documentary Soundman acoustic relaxing soothing sounds by Inneke SaeyViews:682|Rating:5.00|View Time:3:31Minutes|Likes:16|Dislikes:0
Thanks for watching. Please LIKE, SUBSCRIBE & SHARE at will. Thank you!

Calendar & Bookings : www.dieter-v-o.com
Newsletter, mail to : [email protected]
Join on Facebook : www.facebook.com/DieterVoMusic

Relax and enjoy.

Documentary Soundman acoustic relaxing soothing sounds by Inneke Saey. Puur Muziek Productions

[Muziek] en ze vragen wat ik doen als ik er muzikant bent komt dat iedereen wil weten wat dat inhoudt terwijl ik alloc en minder muziek maken ding dat de meeste mensen met je naam almere met de klank krijgen de geluiden en de trillingen spreker een kleine instrumenten aangemaakt e gebonden aan koolstof ring daar veel op die van mijn vader die is van je een idee van de man die ik werd altijd getrokken dat die diepe klanken passen in sferen met antimaterie je nu hebt geleend omdat ik niet verder gebruik ik voor niet te kleine en grote velen die verdrinkt en dat die beter voelen gewoon de kaart 3 nieuwe brak en de houd je ook heel erg hier in een cliënt levend [Muziek] ik vond ik ook hij kwam ook het enorm ook fluitende staan dan zegt juist zoals ik de vogel een formaat groter 14 of 15 in een paar die je kocht voor mij dus nog zo'n verzameling toen we kunnen vaste job at in zo'n geval ik dan had ik eigenlijk eerder het gevoel in een eiland hoppen foto's dacht ik heb een vaste job hoe lang kan ik daarnaast met rustige muziek maken worden als helemaal gewoon online van thuiskomen nico stryver zanten kwam er iets meer van en nu weet ik de lijn soms voel ik mijn broer en dan denk ik ga jij komt dan nu en ik heb nog geen muziek gemaakt van dag en nacht muziek te maken en alle cool wil ik leven laatste jaar ben ik me echt heel first worden muziek en vocht of zaadjes black ik daar nieuw de mensen in je leven we hebben even wat minimalistische en was slim en te nu denken afzetten over je gedachten laten zo moet volgens mij kun je denken je control kiezen wil ik gebruik naar voren komen en heeft komt naar binnen [Muziek]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *